Pravne napomene


Sadržaj  web-stranica tvrtke Eurotron International d.o.o. prikazan je isključivo u informativne svrhe. Podaci sadržani na ovim stranicama ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje i liječenje zdravstvenih tegoba ili bolesti bez savjetovanja s kvalificiranim zdravstvenim osobljem.  Eurotron International d.o.o. pretpostavlja se da ste korištenjem stranica, ili bilo kojeg njihovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim sadržajem pravila korištenja te da ste ih u potpunosti razumjeli i prihvatili.

Ove web-stranice donose odabrane podatke o bolestima i njihovu liječenju. Ti podaci ne odražavaju liječničko mišljenje. Oni nisu zamjena za mišljenje kvalificiranog medi-cinskog osoblja. Ako imate zdravstvenih problema ili sumnjate na njih, obratite se svojem liječniku opće prakse ili drugom kvalificiranom davatelju zdravstvenih usluga.

Eurotron International d.o.o.i naši davatelji sadržaja ne snose odgovornost za eventualnu štetu nastalu pristupom ovim web-stranicama, nemogućnošću  pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze. Eurotron International d.o.o. odriče se svake odgovornosti za neizravnu, izravnu i posljedičnu štetu, naknadu štete ili za bilo koji drugi gubitak ili štetu. Ovo ograničenje obuhvaća također štete i viruse koji mogu utjecati na vašu računalnu opremu.

Ove web-stranice sadrže poveznice na druge web-stranice, koja nisu u vlasništvu tvrtke Eurotron International d.o.o. te nad kojima on nema nadzor. Takve informacije označene su na odgovarajući način gdje god je to prema procjeni tvrtke Eurotron International d.o.o bilo moguće. Eurotron International d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti tih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih. Eurotron International d.o.o nije odgovoran za pravila o privatnosti tih web-stranica niti ih može nadzirati.

Eurotron International d.o.o. zadržava pravo da u svakom trenutku potpuno samo- stalno izmijeni, zamijeni ili izbriše neki sadržaj na ovim web-stranicama, da sadržaju ograniči pristup ili da prekine njegovu distribuciju.

 
 
Sadržaj ovih web-stranica vlasništvo je tvrtke Eurotron International d.o.o. i zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Sve slike i informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici zaštićene su autorskim i drugim vlasničkim pravima. Svi nazivi proizvoda označeni na odgovarajući način, zaštićeni su žigovi njihovih legitimnih vlasnika, tvrtke Eurotron International d.o.o. i njezinih ugovornih partnera, koje Eurotron International d.o.o. ima pravo koristiti u određenim zemljama i ne mogu se koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Eurotron International d.o.o. ili  njezinih ugovornih partne- ra. Preuzimanje sadržaja s ovih web-stranica je dopušteno, no samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Nisu dopuštene izmjene ni daljnja reprodukcija sadržaja. Sadržaj se ne smije kopirati ni upotrebljavati na neki drugi način. Neovlašteno kori- štenje bilo kojeg dijela internetskih stranica tvrtke  Eurotron International d.o.o. smatra se kršenjem autorskih prava.  Kršenje autorskih prava može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja.

Pristup ovim web-stranicama te upotreba njihovog sadržaja regulirani su pravom Republike Hrvatske te se tumače u skladu s njim.


 
  © 2012 Eurotron International d.o.o. All rights reserved.